Guest Wodzu_1983 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Witam Jest to moj pierwszy post na tym forum. Mam problem z zapalaniem auta np po nocy gdy silnik jest zimny. Na ciepłym pali bez problemu. Podejrzewam brak ssania. Co jest odpowiedzialna w gazniku za ssanie. Powiem, że puściła uszczelka pod głowicą i lekko puszcza olej do wody. Kompresja nie ucieka w wode. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfabox0266 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Witam Jest to moj pierwszy post na tym forum. Mam problem z zapalaniem auta np po nocy gdy silnik jest zimny. Na ciepłym pali bez problemu. Podejrzewam brak ssania. Co jest odpowiedzialna w gazniku za ssanie. Powiem, że puściła uszczelka pod głowicą i lekko puszcza olej do wody. Kompresja nie ucieka w wode. Pozdrawiam Procedura odpalania zimnej K10: Trzy razy naciśnij pedał gazu,a następnie bez dodawania gazu odpal ( musi odpalać) Jeśli puszcza olej do wody,to równie dobrze może pójść w drugą stronę,a to już lipa Spróbuj z takim odpalaniem,jak się nie sprawdzi będziemy działać dalej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wronek89 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 U mnie wystarczy wcisnąć raz i odpala na dotyk Ale chyba też mam na korku trochę oliwy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wodzu_1983 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 jutro z rana sprawdze i dam znac Dzieki za podpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfabox0266 Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 jutro z rana sprawdze i dam znac Dzieki za podpowiedz I co próbowałeś?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.