Guest pisak112 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Witam. Mogę prosić koledzy jakąś fotkę gdzie tą linkę trzeba wykręcić przy skrzyni , czy to jest bezpieczne, i jakie żaróweczki polecacie, białe może jakieś kolory? pozdrawiam!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Peter Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Po co ci zdjęcie? Najlepszym sposobem jest po prostu przesuwanie ręki bądź samego wzroku po lince aż do skrzyni. To nie jest trudne i nie boli. Nie ma w tym nic niebezpiecznego. A co do koloru żarówek to już kwestia gustu. Jeden będzie miał białe a drugi różowe i będzie mu się podobało Link to comment Share on other sites More sharing options...
lisek Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 kolego po co ci fotka ;-) Obok pompy hamulcowej z grodzi wychodzi linka prędkośiomierza, i idziesz za nią, wchodzi od góry skrzyni biegów. Dostęp jest łatwy ręką, odkręca się bez żadnego klucza. Niczym to nie grozi i możesz spokojnie wypinac. Żarówki do podświetlenia oryginalnie są niebieskie (czyli dają białe światło) - i takie kup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mike_83 Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 To ja napiszę pewną ciekawostkę Mam zwykłe żarówki bez kapturków włożone i świecą na biało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pisak112 Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 To ja napiszę pewną ciekawostkę Mam zwykłe żarówki bez kapturków włożone i świecą na biało ok dzięki koledzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.