Guest Kevin1986 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Kilka fotek jak wyglądały przygotowania do częściowej wymiany podłogi Dodatkowo doszedł nowy prawy próg niestety nie mam fotek ;/ A jak wygląda Twoja podłoga ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rosomak1983 Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 o kurde maskara... w moim lancerze jest idealna podłoga rocznik 1993... a nawet w sunnym 1993 kóry poszedł na czesci z powodu zupełnego przegnicia mocowania amorków z tyłu podlga była OK... Nie wiem skad takie dziury u Ciebie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kevin1986 Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 z tego co się dowiedziałem to był mocno bity no i aż takich nie było tylko to już jest po wypukaniu młotkiem rdzy ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Radziej Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 To samo co u mnie , tylko ja sie zastanawiam czy się wogóle w to grzebac , daj znać ile Cie to wyniosło i jak wyszło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bober Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Ojj to chyba efekt małego niedbalstwa... Mój ojciec co wiosnę konserwował samochodzik, a średnio co dwa lata wyjmujemy fotele i wykładzinę do gruntownego prania, za każdym razem pełna konserwacja.... przez 11 lat to teraz mój wypieszczony samochodzik teraz ja robię to samo, ale przyznam że słonka mają takie tendencje w naszym klimacie, mój ma wiele plamek na błotnikach progach podłodze ale wszystko w porę zabezpieczone.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kevin1986 Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Ile mnie wyniosło hmm z tego co pamiętam to próg kupiłem na allegro za około 100 zł wymiana 150 i podłoga 150 zł z materiałem + konserwacja gratis Miałem okazję zrobić to dość tanio bo inaczej bym się za to nie brał a co niedbalstwa to śmigam autkiem dopiero 2 rok i cały czas jest remontowane i konserwowane w miarę możliwości ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.