Guest kwiatekbydg Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Witam. OD dzisiaj mam problem z moim sunnym. Nie chce odpalic na gazie.. Tzn. Rano wyjechalem elegancko z garazu jakby nigdy nic po czym cos mnie tknelo zebym wyregulowal sobie srube na wezu od parownika i od tego czasu nie chce ruszyc... krecilem go chyba z 10 razy i nic.. parownik zamarazl...Przed chwilka jeszcze raz chcialem go sprobowac odpalic z kolejna regulacja sruby i nadal nic... tylko syczy gazem z parownika... Nie wiem co mam robic.. Na benzynie nie moge odpalic bo tez nie odpala ( nie odpalal juz wczesniej ). Elektrozawor sie wlacza...czuje ze moglem cos przeskrobac przez ta niepotrzebna regulacje sruby na wezu... prosze o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marceli Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Kręciłeś na registrze(regulacji) na wężu od reduktora do miksera czy w samym parowniku też?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kwiatekbydg Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Tylko na wezu ok uporałem sie z problemem jutro pojade na regulacje gazu i na wymiane filtra. dzieki ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.