jurek00 Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Witam, pękła mi sprężynka która odciąga klamkę wewnętrzną w drzwiach od kierowcy. Przeglądałem allegro i cała nowa klamka kosztuje około 40zł. Jutro się dowiem ile sama sprężynka kosztuje- chyba, że ktoś wie? W razie kupna całej klamki wie ktoś jak wyjąć sprężynkę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tolo74 Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Tez mam ta sprezyne peknieta, zakupilem cala nowa klamke an Allegro (od wewnatrz) ale od roku nei zadalem sobie trudu by ja wymienic bo nie przeszkadza mi to ze czasm lekko odstaje (moze dlatego ze w Tino jest nieco wyzej) aha, niebarzo widze mozliwosc wymiany samej sprezynki ale tez nie moge niestety wykluczyc tej mozliwosci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest majsterus Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 owaszem mozna, trzeba tylko troche cierpliowsci, znalezc sprezyne o srednicy drutu pododnego do oryginalnej, dogiac odpowiedni ksztalt i zlozyc klamke. juz tak dorabialem i dziala koszt=0zl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pemo_ Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Mi tez pekla sprezynka i ostatnio kupilem na Allegro klamke za 30 zł, dzis wymienilem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurek00 Posted January 14, 2010 Author Share Posted January 14, 2010 witam .podobnie jak inni koledzy kupiłem calą klamkę i jeszcze jej nie wymieniłem bo za bardzo nie wiem jak to zrobic aby czegoś nie uszkodzić.Proszę o wskazówki jak to zrobić.Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.