klonek Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 witam od pewnego czasu szeleści mi łożysko pompy wspomagania. jest możliwość wymiany samego łożyska robił to ktoś czy trzeba regenerować całą pompę czy może tylko wymiana na nową wchodzi w grę ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimsky Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Podłączam się do pytania... pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BULI Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Takie podstawowe pytanie. Jak u was z poziomem płynu - jest w ogóle? Mi też piszczało - wyło - myślałem, że to pompa padła - a tu płyn uciekł - uciekał przez 2 lata ale w końcu uciekł. Dolałem i spokój. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nice-wawa Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Kolego ja bym kupił używkę zapłacisz do 100 zł , aby tylko dali gwarancję rozruchową. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woro_woro Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Dokladnie, jak pisze Buli. Sprawdzcie poziom plynu. U mnie przy regeneracji magla, mialem zapowietrzony uklad i za duzo plynu mechanikom wycieklo. Uzupelnilem plyn, podjechalem na jakis piasek - co by za mocno opon nie drzec, i od lewej do prawej tak przez 10 min. Pomoglo - od tamtej pory nie piszczy/syczy/szumi - nie wiem jak ten dzwiek nazwac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.