Guest malyboa Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Witam mam problem jak w temacie ... ze przy włączeniu swiateł albo włączają sie obydwa albo tylko jedno (od kierowcy) czesem tez sie zdaza ze gasnie jedno w czsie jazdy... wydaje mi sie ze cos gdzies jakby nie styka... tylko niewiem gdzei czy to w przełączniku czy co... spotkał się juz ktoś z tym? Prosiłbym o pomoc w zlokalizowaniu usterki. Ah i problem nr.2 mianowicie : nie działa regulacja wysokosci swiateł tzn. mam je w najnizszym z mozliwych połozen i d*pa... swieca strasznie krotko.... cos z serwami? jaki je zmienic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
polo1976 Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Jak zgaśnie światło poruszaj kostką przy reflektorze jak zaświeci masz winowajcę. Wystarczy podoginać wtyczki w kostce i powinno być OK. Co do regulacji świateł: Włącz światła i ruszaj pokrętłem od regulacji. Przysłuchaj się czy słychać czy pracują silniczki. jeśli nie sprawdź wtyczkę od regulatora i sam regulator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bonzo Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 przełącznik przy kierownicy,temat stary jak nissany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.