Notesik Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Nic dodać nic ująć :-)))) więcej na stronce: http://moto.wp.pl/kat,89554,title,Najlepszy-uzywany-maly-samochod-roku,wid,11662294,wiadomosc.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dar1962 Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 link, który podałeś szwankuje ja tą informację znalazłem wpisując w Google tytuł założonego przez Ciebie tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roxx Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 DAR nie tyle szwankuje co kończy się na przecinku (tam gdzie koniec podkreślenia) zaznacz całą linijkę i wklej do przeglądarki a na pewno zadziała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dar1962 Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 co prawda, to prawda a tak przy okazji -tam pod tą notatką w TAGACH znalazłem informację Note-awaryjne nissany, gdzie wspomina się coś o akcji serwisowej modelu z silnikiem wysokoprężnym posiadającym filtr DPF. Jakoś sobie nie przypominam żeby nasze ASO cokolwiek takiego ogłaszały. Informacja pochodzi z ubiegłego roku. U nas był w ogóle sprzedawane ropniaki z DPF-em???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pronto Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Widocznie były sprzedawane,bo kampania serwisowa na rynku polskim dotyczy 428 samochodów Nissan Primastar oraz 8 egzemplarzy Nissan Note... Link to comment Share on other sites More sharing options...
was79 Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 najlepsze sa komentarze pod artykułem: pryszczatych nastolatków, vw-koniobijców, dyletantów, konkurencji innych dziwolągów którzy pewnie jeżdżą jeszcze busami do szkoły - a ten najlepszy: Mam i przeklinam dzień zakupu,to zlepekpomysłów pijanego konstruktora, dużo pali, głośny, podatny na wiatr, ciągle mokry w środku i sto innych drobiazgów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roxx Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 No może gostek pomylił słowo konstruktor z blacharz? Chociaż może to i już konstruktor? Zrobić z dwóch jeden no i wykorzystać kawałek wiaty w konstrukcji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.