Guest marmor Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Witam. Od kilku dni mam problem - po odpaleniu auta czasami nie działa dmuchawa i wycieraczki. Myślałem na początku, że to bezpiecznik ale wszystkie są ok. Dzisiaj rano zawoziłem chłopaka do szkoły. Po odpaleniu auta oczywiście zero wycieraczek i dmuchawy (nie świeci też ta pomarańczowa kreseczka pod klawiszem ustawienia nawiewu). Pojechałem więc drugim autem. Po powrocie chciałem sprawdzić co jest grane i... wszystko chodzi idealnie. Ma ktoś jakiś pomysł ? Jest może jakiś wspólny przekaźnik dla wycieraczek i dmuchawy ? pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Peter Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Miałem podobnie, tylko u mnie jeszcze radio nie grało. Problem był ze stacyjką, coś tam nie stykało, jak docisnąłem kluczyk było ok. Nic z tym nie robiłem bo samo ustąpiło ale jeszcze pewnie kiedyś wróci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marmor Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Faktycznie - u mnie jest to samo. Ruszenie kluczykiem pomaga. Dzięki Peter ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest donn_primerra Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 kostka stacyjki do wymiany... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.