Guest maklerboss Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Mam małe pytanie wiem że na pewno montował ktoś strumienice do swojej micry ale nie mogę znaleźć informacji jaką zamontował nie wiem co zamówić żeby nie mieć problemów ze zwrotami Link to comment Share on other sites More sharing options...
wronek89 Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Od strumienicy jest o wiele lepsza rura tej samej średnicy co wydech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bubar Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 a żeby nie mieć problemów na przeglądach to najlepiej wspawać tą rurę w zapewne istniejący już katalizator.. aczkolwiek osobiście to go rozciąłem, wywaliłem wszystko z środka i zaspawałem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest QXs Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 A ja z racji, że nie chce zakładać nowego tematu zadam pytanie tu. Panowie wywalony mam kat zastąpiony strumiennicą do tego ostatni tłumik WM Sport przelotowy i zrobiło się za głośno. co sądzicie o zastąpieniu strumiennicy na przykład tłumikiem środkowym z mazdy premace 1.8 benzyna? Będzie ciszej i nie będzie dużo większego oporu? Padło tak, że mam dostęp do kompletnego wydechu z mazdy 1.8 i 2.0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.