Guest maciekjar Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Witam, przeszukiwałem forum i stricte takiego tematu i postów na ten temat nie znalazłem. Mianowicie mam pytanie takie, z których wersji zderzaki podpasują do mojego N14 hatchback 3-d ? Jak doczytałem, z Y10 przedni ma trochę inny wymiar, tylny inny. Co do przednich zderzaków, wydaje mi się, że w hatchback 3-d, hatchback 5-d i sedan są takie same. Co do tylnych zaś wydaje mi się, że hatchback 3-d i hatchback 5-d POWINNY być takie same, nie wiem natomiast jak z sedanem. Prosiłbym o kogoś, kto siedzi w temacie o rozjaśnienie sprawy, przyda się na pewno potomnym chętnym do zmiany zderzaków (tak przy okazji jak miałby ktoś zderzaki przód/tył w kolorze jasnozielona oliwka metallic to chętnie kupię ) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sergiej Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 przednie sa wszystkie takie same natomiast o tyl to nie jestem peweien wiec szukaj z 3D ...poza tym jesli masz diesla a chcesz np z SR lub Gti przedni zderzak to musisz razem z belka brac i calosc zamontowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Plawgo Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 tak, od Y10 tez pasują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.