jaged Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Kiedyś miałem P10 GT i tak mi został sentyment do Nissana, więc gdy trafiła się okazja długo się nie zastanawiałem. Auto kupiłem od starszego Niemca, który przejechał nią 84 tyś. km sic! Auto jest niesamowicie zadbane, więc nie pozostaje chyba nic innego jak na czas zmieniać olej. Jedyne co z nią zrobiłem, to zamontowałem sekwencję LPG i kupiłem Ambi Pura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ms90 Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Gratuluje Autka. Jeśli rzeczywiście ma taki przebieg to pięknie Piękne auto Oby służyło jak najdłużej Szerokości Link to comment Share on other sites More sharing options...
dylson Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 A jaki silnik? Skad jestes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maras Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Czy to szara deska rozdzielcza i szare skóry? Czy czarny wyszedł tak na zdjęciach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaged Posted November 23, 2009 Author Share Posted November 23, 2009 Czy to szara deska rozdzielcza i szare skóry? Czy czarny wyszedł tak na zdjęciach? Tak, ma szarą deskę i szare skóry. Kolor auta jest zielony - bardzo ciemny zielony, że czasami widać jak czarny. Silnik 3,0, jestem z zachodniej Polski. Poprzednik niesamowicie o niego dbał. Wszystko wypucowane, każdy przegląd techniczny był przeprowadzany w maju po przejechaniu nieraz pięciu nieraz siedmiu tysięcy km. Czasami trafiają się okazję, czego każdemu życzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B 52 Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Gratuluje, piękne skórki, ładnie wykonane zdjęcie. Pochodzisz może z okolicy Koszalina ? Gratuluje, piękne skórki, ładnie wykonane zdjęcie. Pochodzisz może z okolicy Koszalina ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.