szydlos Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Witam. Posiadam nissana sunny 1.6 lx n14 kombi.Aktualnie mam stare jajkowate i bardzo charczą.Więc czas na zmianę ich.Posiadam radyjko na CD Pioneera 4* 45 wat.Poszukuje dwóch głośników do przodu.Dysponuje kwotą 140 zł bo więcej sądzę ze nie warto.Chciałbym aby ładnie basowo grały w miarę wysokawej głośności i bez charczenia po prostu żeby umilić jazdę .Chciałbym aby były lepsze niż orginalne chodzi mi o bass i volume .Więc proszę was drodzy forumowicze o linki lub porady na temat moich głośników. Szukałem na forum takiego tematu ale nie znalazłem, więc proszę o odp.A i jeszcze nie chce żadnych wzmacniaczy ani tub tylko parę dobrych głośników.Nie chcę robić z mojego auta dyskoteki P.S. Jestem nowy proszę o wyrozumiałość. Odpowiedzi na GG mile widziane nr gg 10493079 Niech ktoś pomoże odwdzięcze się napewno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DezMond Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Jak dla mnie kazde jajka w tej cenie beda graly tak samo, jak chcesz jakis zestaw odseparowany to w linku ponizej znajdziesz odpowiedz, co do glosnikow odseparowanych, ktore zagraja pod samym radyjkiem. http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/60618-jakie-glosniki-do-micry-k11/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.