szydlos Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Witam. Posiadam Nissan Sunny 1.6 91r. N14 kombi. Niedawno zgasło mi podświetlenie pokręteł pod radiem.Czyli od dmuchawy poziomu dmuchawy, gdzie ma wiać itp.Kiedyś sie tam podświetlało teraz nic czarno....Więc proszę pomóżcie mi co zrobić.Bezpieczniki sprawdziłem wszystko w porządku.Chciałbym zdjąć ten panel środkowy ten cały plastik ale tylko na tym dziale dmuchawy od góry do dołu, ale nie wiem jak to zdjąć.Może nie ma sensu zdejmować tego to proszę o sposób na naprawę tego.Proszę o w miarę szybkie odpowiedzi.Na pewno wynagrodzę Niech ktoś pomoże odwdzięcze się napewno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kojak85 Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Nie wiem jak w sunnym, ale w almerze trzeba wyjąć najpierw całą konsolę środkową - tam gdzie radio. Przykręcone to jest dwoma śrubkami. Wtedy pojawi się możliwość wymiany żaróweczek podświetlenia pokręteł dmuchawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaten Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 tylko jeśli na żaróweczkach będą takie gumowe kondonki to ściągaj delikatnie żeby nie porozrywać bo bez nich będziesz miał podświetlenie na żółto przynajmniej tak jest w N-16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.