Guest martusia Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Swojego czasu szukałam w necie skanów ale nic nie znalazłam. Instrukcję obsługi można otrzymać za darmo w ASO (ja tak przynajmniej otrzymałam). W księgarniach lub na allegro można trafić książkę o K11 (wspomniana przez kogoś taka zielona) Ponieważ posiadam juz i instrukcje, i książkę mogę przesłać ich xerówki zainteresowanym osobom. Nie mam możliwości skanowania więc wersja elektroniczna odpada. No i na zrobienie xerówek potrzebuję też trochę czasu... Czekam na sygnał co komu jest potrzebne. Tylko bez szaleństw proszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest microlot Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Ja tez posiadam obydwie pozycje i tez nie powinno byc zadnego problemu jak ktos bedzie potrzebowal jakis info, skany tez wchodza w gre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mrówa Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 na allegro sa nówki ksiazeczki po 20 zł jak by co albo prosic w salonie :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ADEX Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 a nie ma ktos w pdf-ie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domiss Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Ja też dostałem instrukcję do K11 za friko w ASO nissana, chociaż nic u nich nie robiłem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.