noSSbuk Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Siema. Bardzo długo zbieram się do pokazania swojej furki, bo jeszcze wiele rzeczy nie dostała ode mnie w prezencie, które na nią czekają Autko jest z 1997 roku, było sprowadzone z Niemiec, przebieg jaki aktualnie posiada to prawie 130 tyś km. Kupiłem ją w sierpniu jak miała 123 tyś. MODEL: GA16DE, teraz powinna mieć ok. 100 kucy, a będzie więcej UKŁAD DOLOTOWY: seria, wkładka Simoty bawełniana UKŁAD WYDECHOWY: kolektor 4- 2- 1 ELEKTRONIKA: seria ZAWIESZENIE: lekko obniżony, lecz co tam jest to dokładnie nie wiem KOŁA: jak na razie ori z Sunnego 14'' UKŁAD HAMULCOWY: seria NADWOZIE: ori, przód ala gti, instalacja bixenon 8000k ŚRODEK: oryginalny SR, AUDIO: przód: Gelhardy, tył: Lanzary. bagażnik: wzmak + subwoofer wszystko podłączone pod wzmaka I tak zapomniałem o większości rzeczach, a o pierdołach nie chce mi sie gadać PLANY - dodatkowe zegary SMOKE, przesyłka idzie, ale coś dojść nie może - na pewno zmiana kółek na ori z GTi, lub jakieś inne - lampy tylne po fl, już zamówione - wałeczki od DSa, już czekają, w przyszłym tygodniu do Coobcia - zmienić ten obleśny tłumik taki był jak kupiłem, więc się nie sugerujcie:-) - cały układ wydechowy na kwasie - pomalowanie pokrywy zaworów - podłączenie pieprzonych halogenów - boczne migacze białe z czarnym środkiem - WIELE INNYCH RZECZY BO ZAWSZE JEST COŚ DO ZROBIENIA Zostawiam wam do oceny Pozdrawiam Kuba http://picasaweb.google.pl/JMicher/Alma?feat=directlink Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kubcia Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Witam z opisu zapowiada się dobrze, ale link ze zdjęciami nie działa Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noSSbuk Posted January 5, 2010 Author Share Posted January 5, 2010 link już poprawiony, powinien działać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest scribler Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 No fajny wóz i powodzenia w modach Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.