Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Nissan Connect + wersja Tekna

Guest baricchello
 Share

Recommended Posts

Guest baricchello

Witam. Jestem posiadaczem Qashqai od 3 dni. Moje pierwsze pytanie takie czy komuś udało się już rozpracować Nissan Connect ? Mam Nokię 500 z Automapą - no i nie ma co ukrywać, że wolałbym aby w Nissan Connect też Automapa chodziła. Jeżeli tak to czy blokada polega na tym, że Nissan Connect odczytuje Id karty wsadzonej do urządzenia ? Jesli coś wiecie proszę o info jeśli nie pracuję nad tym dalej :)

I drugie pytanie bo czytałem posta odnoście wyposażenia wersji Tekna. Pojazd zamówiłem 15 X 2009 roku, a odebrałem 3 dni temu. Czy wtedy już w ofertach ściemniającego lusterka nie było ? Bo w moim Qashqai'u nie ma a coś mi się tak widzi, że chyba czytając ofertę (wtedy) było ?

Z góry dzięki za pomoc.

Guest baricchello

Jesteś tego pewien na 100 % ? Przecież muszą być jakieś sposoby ? Ale faktycznie widzę, że nikomu narazie się nie udało. Ja mam parę pomysłów więc będę próbował:)

Guest belferek

Jesteś tego pewien na 100 % ? Przecież muszą być jakieś sposoby ? Ale faktycznie widzę, że nikomu narazie się nie udało. Ja mam parę pomysłów więc będę próbował:)

Nic z tego... nie ten system... Nie przewidują wersji dla Nissana... Nie da się tego obejść...

Platforma dla automapy:

Urządzenie zgodne z jedną z poniższych specyfikacji:

PocketPC 2003, PocketPC 2003 SE, Windows CE 4.2, Windows Mobile 5/6, Windows CE .NET 5.0, Windows XP, Windows Vista

jedyne wyjście o ile jest możliwe poprostu przesył samego obrazu i głosu z innego urządzenia gps na ekran Nissan Conect.. ale i z tym jest problem bo próbowano już podłączyć przenośne DVD aby wyświetlać filmy... ale też tego nie udało się obejść.

Guest baricchello

Nic z tego... nie ten system... Nie przewidują wersji dla Nissana... Nie da się tego obejść...

Platforma dla automapy:

Urządzenie zgodne z jedną z poniższych specyfikacji:

PocketPC 2003, PocketPC 2003 SE, Windows CE 4.2, Windows Mobile 5/6, Windows CE .NET 5.0, Windows XP, Windows Vista

jedyne wyjście o ile jest możliwe poprostu przesył samego obrazu i głosu z innego urządzenia gps na ekran Nissan Conect.. ale i z tym jest problem bo próbowano już podłączyć przenośne DVD aby wyświetlać filmy... ale też tego nie udało się obejść.

A jaka jest szansa na język polski w tej nissanowej navi ? Nie żeby mi to jakoś specjalnie przeszkadzało ale jednak to zawsze polski. Aha i czy można jakoś wrzucić dodatkowe POI, bo kurde nie ma żadnych fotoradarów przecież ?!

Guest belferek

A jaka jest szansa na język polski w tej nissanowej navi ? Nie żeby mi to jakoś specjalnie przeszkadzało ale jednak to zawsze polski. Aha i czy można jakoś wrzucić dodatkowe POI, bo kurde nie ma żadnych fotoradarów przecież ?!

Nie liczyłbym na wersję polską... jak równiez punkty POI inne niż: restauracje, stacje, hotele itd. Na stronie http://navteq.com/ nie widziałem POI fotoradarów... niestety..

• 2 weeks later...

Kurcze nie bardzo kumam jak to zrobić i co ściągnąć bo nie mam nic w mojej intrukcji na temat NC i jego obsługi ?

powinieneś dostać instrukcję obsługi qq i dodatkową instrukcję obsługi nc

Guest baricchello

powinieneś dostać instrukcję obsługi qq i dodatkową instrukcję obsługi nc

no fajnie nc nie dostałem:(

Oczywiscie ze mozna.

Baza poi: http://pdaclub.pl/index.php?option=com_poi

Instrukcja wgrywania: manual do NC 4-19

ksdrs

No i jeszcze pytanko a jaki na stronie pdaclub.pl wybrać system nawigacji żeby podszedł pod Nissana ?