Guest czaro Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Witam Wszystich ! Od dziś jestem szczęśliwym użytkownikiem Almerki i od razu mam zamiar pozbyć się oryginalnego radia a wstawić swoją Alpinkę. Jak sie nazywa ten element tapicerki który wstawię w miejsce oryginalnego,nie mogę wyszukać na Alegro pod hasłami zaślepka,maskownica itp. Albo gdzie to można kupić ? Ma ktoś jakieś namiary,doświadczenia albo pomysły ? Dzx Link to comment Share on other sites More sharing options...
manix Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Witam Wszystich ! Od dziś jestem szczęśliwym użytkownikiem Almerki i od razu mam zamiar pozbyć się oryginalnego radia a wstawić swoją Alpinkę. Jak sie nazywa ten element tapicerki który wstawię w miejsce oryginalnego,nie mogę wyszukać na Alegro pod hasłami zaślepka,maskownica itp. Albo gdzie to można kupić ? Ma ktoś jakieś namiary,doświadczenia albo pomysły ? Dzx w aso ,u warsztatowców powinni mieć.lub tu zobacz: http://multisort.pl/search/result/1.html?__deform_form_id__=searchform&search=+almera&in_fulltext=on Link to comment Share on other sites More sharing options...
herson Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Wszystko o wymianie radia na niefabryczne, jest TUTAJ ( dział ZRÓB TO SAM ) Przykład niezbędnej ramki/maskownicy masz TUTAJ Temat zamykam i odsyłam do juz istniejących w dziale ALMERA i CAR AUDIO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.