Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

nissan primera 1.8 2000

Guest rufusek8

Recommended Posts

Guest rufusek8

mam primerke od 1 roku i nic sie nie dzialo do teraz zaczela tracic moc jak jade to przy 2500 zaczyna wariowac tak jak by nie dostawal odpowiedniej dawki paliwa na jalowym biegu to zaczyna robic tak dopiero przy 5000 lecz jak stopniowo dodaje gazu to jest ok podlaczony zostal do kompa i wykazalo ze czujnik temperatury paliwa i ten czujnik wskazuje teraz minus44 nie wiem gdzie sie znajduje ten czujnik pomocy bo w salonie glaby tez nie wiedz gdzie jest i jak wyglada jak poszlem do salonu i poprosilem o ten czujnik to powiedzieli nie ma sprawy po 2 dniach pojechalem po odbiur a on mi daje czujnik od temperatury wody normalnie idiota zacza mi wmawiac ze to jest to wiec mu udowodnilem poszlismy do bryki i pokazuje zdjecie a on zdebial i nic nie mowil poszlismy do salonu na komputer a on do mnie nie ma takiej czesci w sprzedazy pomocy wiem ze taka czesc istnieje probowalem juz wszystkiego i wymienilem wiele czesci i nic pomocy

hmm czujnik temperatury paliwa jeśli taki masz w aucie zwykle jest w zbiorniku paliwa przy pompie lub w okolicy.Zajrzyj do zbiornika przejrzyj ile masz kabli.Lub podeślij zdjęcia chętnie pomogę:)

Hey

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...