model1 Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Witam Serdecznie. Mam problem ze światłami, może ktoś już coś takiego miał i pomoże mi się z tym uporać. Poniżej opisuje co się dzieje. 1. Po włączeniu świateł postojowych zapalają się światłą stopu i cały czas się palą. Tak samo jest jak przejdziemy na pozycję świateł mijania. 2. Po wyłączeniu świateł do pozycji OFF, jak się naciśnie pedał hamulca zapalają się światła stop-u i jednocześnie rozświetla się deska rozdzielcza i podświetlenie przycisków na konsolecie centralnej oraz świecą żarówki od świateł postojowych. Może ktoś pomoże mi w moim problemie. Z góry dzięki za wszelką pomoc. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawa Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Tak na wstępie i na przyszłość w swoim profilu napisz jakie masz auto ,model, silnik itp. żeby każdy wiedział jakiego auta dotyczy problem i łatwiej będzie pomóc. W temacie napisałś "PW" pewnie kombi ale kombi oznacza się "WP". A co do problemu to nie masz pewnie masy w lampach i robi się choinka. Zacznij od sprawdzenia czy masz mase w lampach jak nie to sprawdź przewody w miejscu przejścia z nadwozia do tylnej klapy są w gumie charmonijkowej od strony kierowcy tam się najczęściej przerywają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
model1 Posted January 30, 2010 Author Share Posted January 30, 2010 Już sobie poradziłem z tym problemem Żarówka w jednym z tylnych świateł była uszkodzona i po wymianie problem przestał występować. Widocznie jakieś zwarcie było w żarówce. Już wszystko na szczęście jest ok Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.