Guest brook2 Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Witam wszystkich forumowiczów Mam problem jak w tytule, czyli coś jakby szurało pod maską gdy puszczam sprzęgło, na wciśniętym sprzęgle tego nie ma i silnik pracuje cicho, domyślacie się co to może być? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gszymans Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Witam wszystkich forumowiczów Mam problem jak w tytule, czyli coś jakby szurało pod maską gdy puszczam sprzęgło, na wciśniętym sprzęgle tego nie ma i silnik pracuje cicho, domyślacie się co to może być? Hejka, Kiedyś miałem to samo, mechanik powiedział że to coś z dociskiem sprzęgła o ile dobrze pamiętam, ale kazał jeździć aż się całe sprzęgło zacznie powoli sypać, bo takto to sporo kasy za robociznę, bo trzeba cały silnik wyjąć. I tak jeździłem jeszcze przez 2 lata, zanim nie wymieniłem sprzęgła Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest majsterus Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 łożyska skrzyni, a nie sprzęgło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
herson Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Temat wyczerpany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.