Guest Kowal997 Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Witam. Przez te ostatnie mrozy zamek w drzwiach kierowcy zaczął szwankować. Nie da się go zamknąć , ani otworzyć z pilota. Słychać ,że inne się zamykają , ale po chwili się otwierają. Od środka , kiedy zamykam drzwi kierowcy - zamykają się wszystkie inne , ale jeżeli zamykam którekolwiek inne , to zamykają się wszystkie oprócz kierowcy. Czy mogło coś tam po prostu przymarznąć , czy padł jakiś element ( ewentualnie który ) Z góry dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartki Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Witam. Przez te ostatnie mrozy zamek w drzwiach kierowcy zaczął szwankować. Nie da się go zamknąć , ani otworzyć z pilota. Słychać ,że inne się zamykają , ale po chwili się otwierają. Od środka , kiedy zamykam drzwi kierowcy - zamykają się wszystkie inne , ale jeżeli zamykam którekolwiek inne , to zamykają się wszystkie oprócz kierowcy. Czy mogło coś tam po prostu przymarznąć , czy padł jakiś element ( ewentualnie który ) Z góry dzięki U mnie to samo.Rozłączyłem akumulator bo cały czas mi terkocze coś w drzwiach od kierowcy.Zamek się otwiera lub zamyka bez mojej ingerencji.POMÓŻCIE!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.