Guest fabrice Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Witam, czy ktoś z Was orientuje się, czy wkładka zamka (oczywiście drzwi kierowcy) od P11 po lifcie pasuje do wersji z 1999 r. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek90 Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 raczej tak po lifcie tylko zmnienily sie zderzaki klapy listwy drzwi i wnetrze rozjasnialo , kierownica, fotele... zamek watpie zeby byl inny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
and_pec Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 he he w temacie zamków to ja zapytam czy lewa i prawa są takie same. Z angola wiadomo że będzie tylko prawa po lifcie. Czy ktoś to wkładał już w lewe drzwi. Co do rodzaju to wkładki są takie same przed i po lifcie, Wkładka od kierowcy posiada kostkę z przewodami do mastera Nie wiem czy jest też ona w P11 z prawej strony w P11,144 jest tylko wkładka od strony kierowcy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawa Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Jeżeli dobrze pamiętam to u mnie przed liftem z prawej strony też mam sterowanie centralnym. Odkąd mam zamontowane otwieranie z pilota to już dawno nie używałem kluczyka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
and_pec Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Ja po próbie włamania, w skutek czego wyłamali mi jedyną wkładkę w drzwiach też nie używam , ale ogólnie chciałbym ją wymienić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.