Guest Cysiek89 Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Witam mam takie pytanie chce kupic pierscienie centrujace do mojego autka i nie wiem co wybrac. plastiku nie chce bo juz popękały jedne, wacham sie pomiedzy Carbonem a poliamidem. Lub jesli macie cos naprawde dobrego a w dobrej cenie do polecenia bede bardzo wdzięczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarlew Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Ale to że są popękane nie dysfalifikuje ich. Byle był kompletny. A powodem popękania mogło być słabe dopasowanie pierścienia. Najczęściej chodzi o czyszczenie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACKO29 Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Aluminium?,niektórzy mają złe wspomnienia po ich założeniu,po jakimś czasie alu sie lasuje od soli,stalowe? też korozja łapie,najlepiej carbon lub poliamid Link to comment Share on other sites More sharing options...
grucha jr Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Aluminium?,niektórzy mają złe wspomnienia po ich założeniu,po jakimś czasie alu sie lasuje od soli,stalowe? też korozja łapie,najlepiej carbon lub poliamid Też nie polecam stalowych lub alu. Miałem takie i nie dość że ciężko było włożyć, to później jak chciałem zdjąć to musiałem je przecinać kątówką Porażka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.