Guest Telek Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Witam, mam pytanko czy to prawda ze jak się podgrzewa kilka razy świece to one nie stygną i się przepalają. Czy może to bujda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek90 Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 ja W TINO zawsze przy duzych mrozach grzeje 2,3 razy i nic sie nie stalo, wiem bo mam te same od 4 lat i niedawno je sprawdzalem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manix Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 ja W TINO zawsze przy duzych mrozach grzeje 2,3 razy i nic sie nie stalo, wiem bo mam te same od 4 lat i niedawno je sprawdzalem. mi w serwisie wręcz zalecano taką procedurę,mimo że kupowalem nowy samochód ale robię to tylko w ekstremalnych warunkach(-15*C i niżej) Link to comment Share on other sites More sharing options...
herson Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Co nie zmienia faktu, że ponoć takie podgrzewanie, wpływa na ich żywotność ( skraca ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.