Guest Tricu Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Witam Forumowicze. Mam do was pytanie? Ciężko jest wymianić żarówki (h4) z przodu w almerce hatchback 99r (po lifcie). Mógł by ktoś opisać jak to zrobić? Bo czytałem gdzieś na necie że, chłopaczek zmieniał żarówki a skończyło się to wymianą całego lefrektora bo coś połamał a nie chce zrobić podobnie. Dzięki z góry za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bociexxx Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 u mnie w almerce 96r. hatchback 1.6 sr wymienia sie bez problemu , tzn, zdejmujesz podlaczenie (kostke), potem odkrecasz osłone plastikową w kształcie kółka, nastepnie okrągłą gume i jestes przy żarówce:) Są tam dwa druciki które zatrzasuja sie na plastiku i tak trzymaja zarówke, musisz je nacisnąc dośrodka i żarówka jest do wyjecia. Tylko pytanko bo tego nie wiem czy reflektory z wersji po lifcie nie roznia sie od tych z przed liftu. Jeśli tak to sorry za off top.. ppozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melo Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Niczym się nie różnią oprócz klosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tricu Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Okej dzięki za info. Odświeżam temat, jakie postojówki są w almerze n15 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melo Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 R5W więcej w tym temacie http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/7429-n15-jakie-arwki-na-przd/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.