pieto83 Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Witam ponownie, również serdecznie Czy miał ktoś przyejmność wymiany żarówek cofania, bo ja miałem, przy okazji rozbiurki połowy tyłu odkryłem że nic nie zrobiłem.. Ktoś ma metodę jak szybko tam dojść ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BossNY Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Witam, Szybko to raczej się nie da, ale możesz spróbować wyciągnąć jedną z lamp, a następnie coś pokombinować przez otwór pod lampą... tak jak na zdjęciach coś tam koleś grzebie http://my350z.com/forum/body-interior-exterior-and-lighting-diy/210062-diy-rear-bumper-removal-with-pictures-3.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrCD Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 możesz spróbować wyciągnąć jedną z lamp, a następnie coś pokombinować przez otwór pod lampą... Da się i wcale tak długo nie schodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pieto83 Posted April 21, 2010 Author Share Posted April 21, 2010 Okazuje się że to nie żarówki nie działa.. ktoś ma pojęcie ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.