Monia88 Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Mam pytanie bo bylem pytac w sklepach i nigdzie nie moge dostac tego elektroaworu od ssania Czy jest to mozliwe wogóle bo moj mechanik czyścił go 3 razy i pomaga tylko na chwile i znowu sie zawiesza a spalanie mnie wykonczy Chyba ze ktos ma tanio do sprzedania ten elektrozawór albo cały gaźnik Prosze o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandi Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Mam pytanie bo bylem pytac w sklepach i nigdzie nie moge dostac tego elektroaworu od ssania Czy jest to mozliwe wogóle bo moj mechanik czyścił go 3 razy i pomaga tylko na chwile i znowu sie zawiesza a spalanie mnie wykonczy Chyba ze ktos ma tanio do sprzedania ten elektrozawór albo cały gaźnik Prosze o pomoc witam poszukaj na alegro moze tam od jakiegoś dawcy dostaniesz powysyłaj emajle z zapytaniem ,ludziska czasem maja takie rzeczy powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
creativesb Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Który elektrozawór jest od ssania...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monia88 Posted September 6, 2010 Author Share Posted September 6, 2010 Dokładnie nie wiem który to ale jest on gdzieś pod filtrem powietrza witam poszukaj na alegro moze tam od jakiegoś dawcy dostaniesz powysyłaj emajle z zapytaniem ,ludziska czasem maja takie rzeczy powodzenia Szukałem pytałem i nic:( Nikt nie chce sprzedac samego tego zaworu tylko całość tzn cały gaźnik. Ma ktośjakiś pomysł... mam gaznik na jedna kostke,a potrzebuje elektrozaworu od ssania, szukalem takiego ele wszedzie sa na dwie kostki i chcialem sie dowiedziec czy taki elektrozawor z gaznika na dwie bedzie pasowal do mojego na jedna Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek1958 Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Kolego. Moze znajdz sobie gdzie blisko Ciebie regeneruja gazniki i zapytaj sie o ten elektrozawor czy bedzie pasowal na dwie kostki. W Kaliszu jest firma ktora sie zajmuje naprawa gaznikow (ale z tego co widze nie blisko Ciebie). Jest to fima Rengaz. Wpisz w google rengaz kalisz i znajdziesz tam numer telefomu. Mozesz sie tam u nich zapytac. Ewentualnie oni moze beda wiedziec kto takie gazniki regeneruje i gdzie moglbys sie w taki elektrozawor zaopatrzyc.Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.