marekjadek Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Witam Czy komuś z was strzępią sie pasy ??(przebieg 90000 od nowości go mam) wyciera się kierownica aż sie łuszczy ?? uszczelka pod przednią szybą (taka gąbka)wyszła i wygląda jakby była zwęglona ??? co jeszcze?? kupiłem go w 2003 NIKT MI CHYBA NIE UWIERZY ŻE TO AUTO NIE MA COFNIETEGO LICZNIKA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pocisk10 Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Cóż mogę powiedzieć - mam przejechane 3 razy tyle + spory okład i nic mi się nie strzępi ani nie łuszczy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sauron Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Ja mam P11 i wszystko jest w idealnym stanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
B 52 Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Czy Twoje auto było już składane w Anglii ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
herson Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Czy Twoje auto było już składane w Anglii ? Skoro wszystkie P11 były już tam składane, to jego P12 również Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawa Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 nie używaj kierownicy ani pasów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E-busola Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Taa.. A najlepiej w ogóle nie wsiadaj do samochodu Postrzępione pasy bezpieczeństwa wcale nie muszą świadczyc o dużym przebiegu,nie wiem skąd ta teoria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.