Guest Q Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Jak w temacie - chce wrzucić jakieś nowe koła 15x7 ewentualnie 15x7,5 cala tylko jakie mósi być ET żeby nie szorowało o zawias i o nadkola? Wrzucałem już takie koła do mojego i było ok ale nie pamiętam jakie było w nich odsadzenie. Interesują mnie też kombinacje z różnymi ET i wymaganymi do nich dystansami - wszystko co gwarantuje sukces :wink: PEACE&POZDRO 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Q Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Widze że wszyscy się rzucili :shock: Dobra, spokojnie, nie wszyscy na raz chłopaki - każdego zdąże wysłuchać - nie tak nachalnie bo miejsca nie styknie na forum - każdy maximum po dwie linijki i nie robić mi tu tłumu! HE HE widzę że cienko coś będzie z info dla mnie - może ktoś da chociaż rade powiedzieć czy 15x7 z ET od golfa3 podejdzie bo na tym śmigały koła co je chcem Qpić PEACE&POZDRO 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 rozmiar: 7J x 15 średnica: 15" rozstaw: 4x100mm ET: 38 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Stranger Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Trudno powiedzieć. Stalowe, fabryczne felgi w Almerce N15 mają offset 35, podczas gdy Golf III ma 45. Jeśli koleś zakładał w Golfie aluski, które miały identyczny offset jak fabryczna stalówka, to może szorować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piotrek Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 A może poprostu powinieneś poszukać w starych postach, bo było o tym kiedyś, na 100%. Ja koła 15" miałem szer. 7" i ET 35 z oponami 195 nic nie obcierało itd. Teraz mam 17" szer. 7" ET 35 opony 205 i też jest ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Producent przewidział do tego modelu alu z ET 38. Informację mam z katalogu Nissan Fast więc podejrzewam, że najpewniejsza . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.