Guest marta Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Mam Primere p 11 r.p.1999. climatronik. Ostatnio pojawił się problem z ogrzewaniem. Po stronie kierowcy ciepłe powietrze leci zdecydowanie mocniej, jak po stronie pasażera. Najbardziej jest to odczuwalne w oklicy nóg. Byłabym wdzięczna za pomoc w rozwiązaniu tego problemu. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
and_pec Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Mam tak samo, może ma tak być Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marta Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Tylko, czy na pewno tak samo? Mnie pali w nogi (podeszwy mi od butów odchodzą), a pasażer marznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek90 Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 u mnie jest tak samo tylko ja znam przyczyne co u mnie jest nie tak jak skladalem kokpit to po lewej stronie ten (rozprowadzacz powietrza) nie trafil idealnie i jest troche rozszczelnione i leci zza kierownicy i z pod kierownicy gorace powietrze ale komu to przeszkadza? a i u mnie nie ma roznicy ze z tej gorace z tamtej letnie jak puszcze na trzeci bieg dmuchawe i skieruje ja na szybe po 10 minutach az usiedziec nie mozna w samochodzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
and_pec Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 U mnie w te gigantyczne mrozy to szyba od strony pasażera wolniej odmarzała. Zawsze muszę się pocić albo żona marznąć. Tak że jednak trochę przeszkadza. U mnie kokpit był nie rozbierany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marta Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 U mnie również nic nie było ruszane w kokpicie, ale widzę, że to nie jest jakiś odosobniony przypadek. Po prostu widać tak ma być. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwy77 Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 U mnie jest tak samo, wiec widocznie ten typ tak ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.