Guest bcvy Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Witam, jestem d paru tygodni posiadaczem Micry K11 z fabrycznymi głośnikami i kaseciakiem. Chciałbym jak najmniejszym kosztem sprawić, żeby w moim wehikule dało się słuchać muzyki w miarę dobrej jakości, niestety nie mam zielonego pojęcia o car audio. Na pewno chciałbym wymienić kaseciaka na coś z mp3 - tylko co, żeby było w miarę tanio, a przyzwoicie to grało ? Nie mam pojęcia jakie głośniki, gdzie montować, czy w miejscu fabrycznych, czy też wycinać jakieś otwory w półeczce i tam to mocować ? W jaki sposób to wszystko spina się do kupy, czy potrzebuję jakiś dodatkowy wzmacniacz etc. - po prostu kompletnie zielony jestem w temacie - bardzo proszę o pomoc i jakieś wskazówki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony212 Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Musisz podać kwote minimalną jaką chcesz przeznaczyć na radio + głośniki. Jaki masz rozmiar fabrycznych głośników?? Są one umiejscowione w przednich drzwiach?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Minerwa Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Tanie radio możesz kupić na wasserman.pl. Tutaj tutaj masz MultiRadio z bluetoothem z napędem płyt CD, CDR, CDRW, MP3 i WMA. Kosztuje niecałe trzy stówki, masz tam zresztą także inne radyjka. To fajny sklep z przeróżną elektroniką, naprawdę bardzo tani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest master1991k Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 hmm, jak byś kolego chciał to pisz na pw. mam fajne radyjo JVC G441 i fajny zestwa głośników blautpunkt do przodu i subwoffer 300rms z tyłu. By wymiatało u Ciebie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.