mimsky Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Zastanawiam się nad wymianą amortyzatorów i spreżyn na wiosnę - denerwuje mnie nieco miękki zawias, stąd pytanie o jakieś "twardsze" sztuki :-) Ktoś może coś polecić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeGt Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Zastanawiam się nad wymianą amortyzatorów i spreżyn na wiosnę - denerwuje mnie nieco miękki zawias, stąd pytanie o jakieś "twardsze" sztuki :-) Ktoś może coś polecić? tematów tej treści na forum multum trzeba tylko poszukać ja mam sprężyny Eibacha na amortyzatorach Monroe i moja dziewczyna mówi, że twardo a mi to odpowiada... fajnie czuć auto na zakrętach Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimsky Posted March 4, 2010 Author Share Posted March 4, 2010 Dzięki za info :-) Poszperałem nieco, coś znalazłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waichwaich Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Ja też polecam Eibacha może nie sa tanie ale za kółkiem na pewno nie zaśniesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.