Guest zigirin Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Słuchajcie, wiem, że tematów o żarówkach jest multum na forum, ale nie znalazłem informacji o tym gdzie dostać takie kapturki na żaróweczki do podświetlenia pokręteł nawiewu. Żaróweczkę to kupiłem na stacji, jednak białą, a potrzebuje jeszcze do niej kapturek, albo namiary na sklep w wawie lub okolicach, gdzie dostanę żarówki zakapturkowane już. Pomożecie;)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawa Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 idź do jakiegoś elektronicznego jak nie wiesz gdzie to poszukaj adresu w necie i kup poprostu żaróweczki barwne, ja tak zrobiłem do swojej p11, kupiłem niebieskie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAAAD Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 Tak jak kolega wyżej napisał. Ja kupiłem diody niebieskie na pokretła jak w temacie i w liczniku niebieskie diody i jestem zadowolony.I kazdym sie podobaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wojtas1980 Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Mozna równiez załozyć folię termokurczliwą,są w różnych kolorach Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAAAD Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Chyba te folie nie dadza takiego swiatła jak diody .Diody tez sa w różnych kolorach rzecz gustu jaki kolor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rafi1990 Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 wszystko zależy od kapturka oryginalne kapturki Nissanowskie są niebieskie i dają piękne białe światło a jak kupiłem kapturki z eletronicznego dla ojca to świecą na taki turkus troche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.