Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

[N14] Czy nissan sunny n14 hatchback ma komputer?

Guest mangus

Recommended Posts

Guest mangus

Witam koleżanki i kolegów.. Mam pytanie zwiazane z diagnostyką samochodu. posiadam nissana sunny n14 w wersji hatchbak 16v 1,4l z wtryskiem r1994. pytanie tyczy się tego czy ten typ z tego rocznika posiadał już fabrycznie montowany komputer? pytam się dlatego bo chciałbym go zdiagnozować i wyłapać ew usterki.I gdzie go ewentualnie szukać? do tej pory staram się naprawiać auto na czuja ale nie ma to jak kompleksowa diagnostyka.dodam ze szukałem w sieci informacji ale nie znalazłem. :rolleyes2: dzięki za pomoc:)pozdrawiam

Guest dariusz12

ma napewno ale nie wszystkie serwisy posiadają odpowiednią wtyczkę i a z wyłapywaniem błędów jest różnie nowsze auta mają odczyt z szyny w starszych autach w trzeba wchodzić w kolejne podzespoły i osobno je testować

Guest mangus

dzięki za info:) czyli się jak na staruszka nieźle jest naszpikowany technologią...a wiadomo gdzie go szukać ? pod maską czy bardziej pod deską rozdzielczą?

Guest mangus

Tam gdzie bezpieczniki w srodku. Po prawej stronie kierownicy. Jakbys poszukal to nawet jest autodiagnostyka

Serdeczne dzięki kolego za pomoc!!!!POzdrawiam

Guest mangus

cześć chciałem się zapytać czy ten silnik 1,4-16v jest na pełnym wtrysku

witam kolegę tak..ten rocznik ma pełny wtrysk. wyszukałem ostatnio w necie bo sam ciekaw byłem bo zgasł mi ostatnio pod górkę(pusty bak) a sasiad mnie straszył ze to czujnik w gaźniku, a ja ze nie bo na wtrysku jest takze sąsiad,, no to pełen szacun""hehehehepozdro

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...