Guest jorg Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 DZIS MOJE SUNY STRACIŁO MOC ZBIERA SIE STRASZNIE POWOLI NA WYZSZYCH BUEGACH SILNIK WYJE A AUTO POWOLI SIE ZBIERA CO ZTYM ZROBIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeGt Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 jezeli auto wyje (wchodzi na obroty) a nie jedzie tak jak powinien to sprzęgło powiedziało papa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest momopole Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 to z pewnością (na 99%) sprzęgło, miałem podobnie, tylko u mnie przed awarią słychać było "głuche" uderzenie pod podłogą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest master1991k Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 a sprzegło nie jest hydrauliczne w sannych ? u mnie tak dziwnie troche jędzy jak by bylo hydrauliczne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest momopole Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 w nie każdych "słoneczkach" było hydrauliczne, w moim 1,4 16v jest na lince a np w 2.0d było hydrauliczne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.