Guest kamil9856 Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Witam jestem tu nowy nie znalazlem na tym forum dzialu"przywitaj sie" wiec jestem z Kostrzyna nad odra, mam 24 lata ,obecnie jestem stalym bywalcem na W210.pl. Posiadam Micre K11 i mam z nia mamly problem, ostatnio jak jechalem micra to zapalily mi sie dwie kontrolki tzn.jedna napewno od recznego bo jak sposzczal reczny to nie gasnie a droga jest obok tez czerwona,razem pala mi sie dwie kontrolki i za nic nie chca zgasnac, od czego zaczac szukanie usterki bo nie mam zielnoego pojecia,nastepny problem to z tyłu nie oswietla tablicy rej.dodam ze bezpieczniki wszystkie ok. prad tam wogole nie dochodzi.prosze o odpowiedz i pozdrawiam.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bubar Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 co do ręcznego koleżanko to też miałem ostatnio taką przygodę, ta krańcówka się za śmieciła kurz i takie tam farfocle.. poruszaj sobie nim żeby się rozruszał, ewentualnie zdejmij obudowę i przeczyść ręcznie ten wyłącznik. co do tej drugiej kontrolki to ta co jest zaznaczona na zdjęciu?? jedna to ręczny a druga to sam nie wiem ale są na wspólnej ścieżce i mi zapala się wraz z ręcznym.. może ktoś wie do czego ona jest?? a co do światełek to sprawdź czy może ci się nie spaliły, możesz również sprawdzić masę bo jak nie będzie to też światełka będzie brak.:)pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfabox0266 Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Witam jestem tu nowy nie znalazlem na tym forum dzialu"przywitaj sie" wiec jestem z Kostrzyna nad odra, mam 24 lata ,obecnie jestem stalym bywalcem na W210.pl. Posiadam Micre K11 i mam z nia mamly problem, ostatnio jak jechalem micra to zapalily mi sie dwie kontrolki tzn.jedna napewno od recznego bo jak sposzczal reczny to nie gasnie a droga jest obok tez czerwona,razem pala mi sie dwie kontrolki i za nic nie chca zgasnac, od czego zaczac szukanie usterki bo nie mam zielnoego pojecia,nastepny problem to z tyłu nie oswietla tablicy rej.dodam ze bezpieczniki wszystkie ok. prad tam wogole nie dochodzi.prosze o odpowiedz i pozdrawiam.............. Sprawdź poziom płynu hamulcowego w zbiorniczku,może być za niski.Co do oświetlenia tablicy to mógł się przełamać przewód w wiązce którą widać po otwarciu klapy (jest w gumie )czesto padają właśnie zimą bo przewody są wtedy sztywne i wiele im nie trzeba,podobnie może się zdarzyć z przewodami tylnej wycieraczki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.