Guest zigirin Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Słuchajcie mam pytanie. Gdzie można kupić takie kapturki nakładane na żaróweczki podświetlania zegarów, pokręteł nawiewu itp?? Szukam szukam i nie mogę nigdzie znaleźć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maxko Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 tez tego szukalem i szukalem w koncu dalem sobie spokoj i zalozylem bez [naturalny kolor swiatla]. Wyglada ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
estampida Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 a ja sobie wrzucilem wszedzie biale diody i wyglada naprawde fajnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zigirin Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Słuchajcie a w takim razie te żaróweczki, lub też diody jaki mają symbol- oznaczenie?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maxko Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 zaroweczki u mnie [n15 przed liftem 1.4] byly bardzo niespotykane, 2W 14 Volt. W ich miejsce wpadły 1,2W 12V [standardowe do podswietlenia zegarow, dostepne w kazdym motoryzacyjnym/na stacji]. Większe to 3W 12V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
binladen Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 ja mam teraz zwykłe żaróweczki , ale wcześniej diody i tez było ok , na alegro masz tego pełno tylko popatrzeć dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.