Guest woocash Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Witam, mam taki problem połamał mi się ostatnio antena i mam problem z odkręceniem jej może macie pomysły jak to zrobić i za którą cześć chwytać przy odkręcaniu? Jaki numer klucz tam pasuje 4 czy 6? Wygląda to tak http://img517.imageshack.us/i/img1341j.jpg/ Dzięki Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
skawin Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 hmm wiesz co odkręcałem u siebie antene i była zapieczona - weź popsikaj troche wd40 i delikatnie kombinerkami w przeciwną stronę do wskazówek zegara chyba sie odkręca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liwek Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Witam, mam taki problem połamał mi się ostatnio antena i mam problem z odkręceniem jej może macie pomysły jak to zrobić i za którą cześć chwytać przy odkręcaniu? Jaki numer klucz tam pasuje 4 czy 6? Rozumiem, że ta zewnętrzna część jest nakręcona na gwint i nie możesz jej odkręcić? Jeśli tak to rozetnij brzeszczotem. Szkoda czasu na półśrodki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woocash Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Ok. wd40 od dwóch dni spryskiwane i dziś poszło wielkie dzięki. Narazie temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.