Guest tracer201 Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 witam serdecznie uzytkownikow forum mam problem ze swoja micra kupilem nie dawno micre K10 1.2 i niesety posiada ona tylko 4 biegi 3 i 4 wogole nie zazebia tzn wchodza w skrzynie to jestem pewien ale nic pozatym domyslam sie ze cos w skrzyni poszlo ale moje pytanie czy da sie to naprawic czy jedynie zostaje wymiana skrzyni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dziadek Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Proponuje skontaktować się z fachowcem z siedlec i opisać mu objawy. http://lukaszdmowski.prv.pl/ Gość wielokrotnie polecany na forach nissanów, sam na początku roku byłem u niego na wymianie łożysk w K11. W 3 godzinny wymienił wszystkie łozyska i w aucie zapanowała błoga cisza. Za robociznę + części + świeży olej do skrzyni zapłaciłem 450 pln. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tracer201 Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 no niestety nie bedzie to łatwe bo mieszkam w bydgoszczy a pozatym chcialbym sie tym sam zajac ale dziekuje za info:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.