Guest tomajul Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Proszę o pomoc . Czy są na rynku zamienniki halogenów które można zamontować do primery P11 po lifcie. Te oryginalne trochę straszą ceną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
and_pec Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 (edited) W inetrcars http://www.ekatalog.intercars.com.pl/index.php?lang_id='RU' są zamienniki ABAKUS 317 i TYC 378 i oryginały VALEO 810 Są to zwykłe soczewkowe a nie Xenon Nie zakładaj dwóch tematów Edited March 10, 2010 by and_pec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tomajul Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 (edited) W inetrcars http://www.ekatalog.intercars.com.pl/index.php?lang_id='RU' są zamienniki ABAKUS 317 i TYC 378 i oryginały VALEO 810 Są to zwykłe soczewkowe a nie Xenon Nie zakładaj dwóch tematów sorki to pomyłka "nie bić jestem nowy" dzięki za info a jak zamknąć ten drugi temat Edited March 10, 2010 by tomajul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
and_pec Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Kurka tu jest pytanie o halogeny a ja podałem ceny reflektorów, halogenów tam nie mają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylvester007 Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Witam , kupowałem w IX 2009 z allegro w cenie 200 pln za sztukę - używany. w salonie nissana za oryginał valeo żądają chyba 500 pln . Nie spotkałem nigdzie podróbek tych halogenów na rynku. Musisz sam zdecydować. Powodzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tomajul Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Witam , kupowałem w IX 2009 z allegro w cenie 200 pln za sztukę - używany. w salonie nissana za oryginał valeo żądają chyba 500 pln . Nie spotkałem nigdzie podróbek tych halogenów na rynku. Musisz sam zdecydować. Powodzenia. Dzięki ale chyba jednak będę musiał kupić "ZAŚLEPKI" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fragles13 Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 (edited) Zamienniki halogenów do naszych primerek nie były i nie są produkowane. Tylko oryginał lub zaślepki. Lub pomyśleć nad stworzeniem customerskich halogenów. Ja to rozważam. Zakup oryginalnych używek się nie opłaca. Za cenę jednego halogenu można mieć dwie soczewki Helli Micro De. http://allegro.pl/item955727563_opc_zafira_vectra_b_hella_micro.html Edited March 13, 2010 by fragles13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tomajul Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Prawdę mówiąc to liczyłem na to że można coś zakombinować i wmontować (wpasować) jakieś inne. Gdyby się komuś udało to też chętnie spróbuję. Z góry dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fragles13 Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 A dlaczego miałoby się nie dać? Ja planuję coś takiego zrobić. Dokonałem już zakupu soczewek Helli. Jeśli ktoś ma możliwość podejścia do tematu całkiem na poważnie, można zrobić coś takiego: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlos90 Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 jest jeszcze jedna opcja: okrągłe lampki do jazdy dziennej zamiast halogenów ale osobiście jestem przeciwnikiem montowania jakichkolwiek świateł do jazdy dziennej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts