Guest Marti Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Od dwóch dni u mnie w samochodzie(micra k11) wystęuje stłumiony szum,im szybciej jadę tym jest głośniejszy a przy skręcaniu go nie ma .... Czy ktoś ma jakiś pomysł co to może być ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pavlo Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Od dwóch dni u mnie w samochodzie(micra k11) wystęuje stłumiony szum,im szybciej jadę tym jest głośniejszy a przy skręcaniu go nie ma .... Czy ktoś ma jakiś pomysł co to może być ? według mnie może to być łożysko przedniego koła Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marzenia Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Podłącze sie do tematu, mam micre k11 i prawdopodobnie zaczyna mi szumieć łożysko koła przedniego. Czy wymienia się parami czy można wymienić pojedynczo? proszę o odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter1973 Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 mam micre k11 i prawdopodobnie zaczyna mi szumieć łożysko koła przedniego. Czy wymienia się parami czy można wymienić pojedynczo? cześc, łożysko można wymienić pojedynczo, nie ma potrzeby wymieniać ich parami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.