Guest nobody3 Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Mam awarie skrzyni biegów w sunny 1.6 czy skrzynia z 1.4 będzie pasować czy przełożenia są takie same pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dariush Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Z tego co można wyczytać na forum 1.4 ma ciut krótszą skrzynie, czyli 1.6 lepiej będzie przyspieszał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zibi2010 Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Mam awarie skrzyni biegów w sunny 1.6 czy skrzynia z 1.4 będzie pasować czy przełożenia są takie same pozdrawiam /quote] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dev02 Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Mam awarie skrzyni biegów w sunny 1.6 czy skrzynia z 1.4 będzie pasować czy przełożenia są takie same pozdrawiam gdzies tu juz ktos mowil ze wszystkie skrzynie GA1xDx sa kompatybilne, z tym że właśnie delikatnie różnią się długością przełożeń, ale to Ci nie powinno robić większej różnicy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.