Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

[P10] problem z nawiewem na szyby

Guest 5prus8

Recommended Posts

Guest 5prus8

Witam mam problem z nawiewem w mojej primerze, mianowicie gdy włączę ustawienie tylko "na szyby" to dmuchawa się załączy ale po chwili słychać stuki pod deską rozdzielczą, na lewo od kontrolek nawiewu... co to może być??? Mam jeszcze pytanie czy w P10 ta kostka/płytka sterowania nawiewem 1,2,3 biegu jest pod schowkiem bo chciałbym się dzisiaj zabrać za naprawę ... proszę o info...

Guest wojt_mk..

Witam mam problem z nawiewem w mojej primerze, mianowicie gdy włączę ustawienie tylko "na szyby" to dmuchawa się załączy ale po chwili słychać stuki pod deską rozdzielczą, na lewo od kontrolek nawiewu... co to może być??? Mam jeszcze pytanie czy w P10 ta kostka/płytka sterowania nawiewem 1,2,3 biegu jest pod schowkiem bo chciałbym się dzisiaj zabrać za naprawę ... proszę o info...

Co do tych objawów to niewiem a ta płytka znajduję sie pod schowkiem zobaczysz ją kostka z kablami tam jest wczepiona w nią, 2 śruby odkręcisz i masz na wierzchu pozdrawiam:)

Guest 5prus8

oki dzięki to się dzisiaj za te nawiewy zabiorę :))

kurde szukałem tego i pod schowkiem tego nie było.... czy to chodzi o taką szeroką i wąską wtyczke z paroma kabelkami bo jest cos takiego ale troche w innym miejscu???

Guest pisak112

witam,

Mam tak samo , a że zimno to nie zaglądałem :) , ale jak już ci tak pyka pod ta deską to wtedy ustaw przyciski tak żeby żaden nie był wciśnięty i przestanie :)

• 3 weeks later...

powinny działać wszystkie, czyli coś źle polutowane, a te stuki to może już czas na wymianę sterowania nawiewami, czy wszystkie pozycje chodzą bez problemu?? czy zaczyna się wieszać albo jest problem z przełączaniem ??

Guest 5prus8

Wszystkie działają oprócz tego na szybę wtedy słychać w pewnym momencie stuk jakby się zawieszało, ale teraz stosuje patent pisaka112 czyli w momencie pierwszego stuknięcia ustawiam tak jak by nie wiało na żadne z ustawień a naprawdę wieje na szybki ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...