Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

[P11] 1,6 16v 98r

MAŁY2009

Recommended Posts

Witam wszystkich.Od jakiegoś czasu zauwarzyłem drgania przy ruszaniu Drgania czuć ze strony pasażera(z przodu)także jest problem z drugim biegiem czasami gładko nie wchodzi(szybka zmiana z jedynki na dwójke) Podobno to wina poduszki pod silnikiem. Czy to może być to??????? jaki koszt i czy samemu to zrobi????????? pozdrawiam

koszt zależny od dostawcy, i można zrobić samemu bez problemu tylko kanał potrzebny albo podnośnik

koszt zależny od dostawcy, i można zrobić samemu bez problemu tylko kanał potrzebny albo podnośnik

Dzieki kolego.Ale czy to napewno poduszka??????Jak sprawdzić??? I czy trzeba juz wymieniac???Prawde mówiac przy predkości ponad 50 mam też drgania na kierownicy pozdrawiam

wejdź pod nissmo złap za skrzynię i będziesz wiedział, jak kłopot z biegami to może być poducha

wejdź pod nissmo złap za skrzynię i będziesz wiedział, jak kłopot z biegami to może być poducha

Pewnie poduszka, czego ja jusz nie wymieniałem w tym samochodzie . porażka. Podobno koszt poduchy to 420zł. płakać mi się chce.

Niektórzy jeżdżą dopóki się auto nie rozpadnie i przyznam, że najtaniej im to wychodzi.. Aczkolwiek nie polecam ;) Zrobisz na tip-top i pośmigasz bezproblemowo kilka lat

420 zł do jakiej primy???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...