Guest GAKO01 Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Witam wszystkich.Chcę zagazować swojego Mavericka 2.4 91kW ale nie wiem na jaką instalację się zgodzić.Trochę poczytałem i mam teraz dopiero mętlik. Szkoda mi oddać to autko w partackie ręce bo je lubię-warsztaty mają rozbieżne pomysły.Jeśli macie doświadczenia w tej kwestii i ochotę by się nimi ze mną podzielić będę szczerze wdzięczny. Chodzi mi o: generację instalacji,jakie firmy są dobre a jakich unikać, czy potrzebny jest zestaw do lubryfikacji zaworów i ile powinienem za to zapłacić(?) żeby nie czuć się że tak to ujmę delikatnie- "wykorzystanym". pozdrowienia jak miło było, choć na chwilę przeskoczyć dziś z plaskacza do tego benzynożercy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 STAG4 zavoli zeta s, Magic Jet / matrix hd544 lepsze filtr fl-02 czaji dobry montaż Może być też i BRC ale już sam nie poustawiasz, STAG darmowe oprogramowanie fejs parę złotych i radość z samodzielnych ustawień bezcenna Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulisses Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Może być też i BRC ale już sam nie poustawiasz, Czemu nie poustawia? Ja mam kabel i program i poustawiam wszystko co chce Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Czemu nie poustawia? Ja mam kabel i program i poustawiam wszystko co chce spoko tylko program do STAGA jest ogólnie dostępny a do BRC raczej nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.