Guest Tigen Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Chciałem sie zapytac co ile czeba regulowac zawory i jakie sa objawy , np: sacy sie nie domyka , albo wydechowy. Czy jest słabe cisnienie i czy auto jest słabe albo czy sie dzieją sie rózne zeczy i jakie mają byc luzy na zaworach prosze o pomoc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azm-61 Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Szukałem w instrukcji obsługi ale do 2,4 nie podają luzów zaworów. Jutro poszukam w innych materiałach i jak coś znajdę to napiszę. A może ktoś szybciej odpowie na Twoje pytania. Tak przy okazji dla posiadaczy 2,7TD ssący 0,25 mm wydechowy 0,25 mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kraqsek Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Szukałem w instrukcji obsługi ale do 2,4 nie podają luzów zaworów. Jutro poszukam w innych materiałach i jak coś znajdę to napiszę. A może ktoś szybciej odpowie na Twoje pytania. Tak przy okazji dla posiadaczy 2,7TD ssący 0,25 mm wydechowy 0,25 mm Witam. A jak reguluje się zawory w 2.7 tdi ? Poprzez śruby czy poprzez wymianę płytek?? Czy w TDI występują takie same luzy które podał kolega azm-61? Pozdrawiam Marcin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.