skawa1 Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 witam chcialbym sie zapytac czy w modelu gti n15 elementy jak maska zderzak tyl sa takie same jak w standardowej almerze n15? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest konopiec Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 witam chcialbym sie zapytac czy w modelu gti n15 elementy jak maska zderzak tyl sa takie same jak w standardowej almerze n15? wedlug mnie nie roznia sie...co prawda zalezy o jaki model pytasz czy po liftingu czy jeszcze przed?? ale jak juz moglem zaobserwowac od jakiegos czasu, to wedlug mnie nie roznia sie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skawa1 Posted March 21, 2010 Author Share Posted March 21, 2010 wedlug mnie nie roznia sie...co prawda zalezy o jaki model pytasz czy po liftingu czy jeszcze przed?? ale jak juz moglem zaobserwowac od jakiegos czasu, to wedlug mnie nie roznia sie... no chodzi mi czy zaczepy pasuja itp a -przed i -po liftowa sie roznia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.