Guest Andrzej y10 Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Witam mam problem zeby odpalic silnik musze nieraz pobawic sie pilotem .denerwoje mnie to i dlatego chcialbym calkowicie odlaczyc immobillaizer prosze pomozcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest momopole Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 jeśli masz "niemiecką" wersję słoneczka to nie wiem czy uda Ci się, ponieważ musiałbyś zmienić ustawienia komputera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rudy89 Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Jeśli masz instrukcję, to zobacz, czy masz NATS v.1 czy NATS v.2. Widziałem gdzieś w necie po angielsku sposób na zmostkowanie v.1 tak, żeby cały czas dawało napięcie, że wyczuwa antenę immo. V.2. podobno wymaga do rozpracowania fizycznego komputera przez elektronika. Interesowałem się tym ,bo miałem kłopoty z odpalneniem, ale nie to było przyczyną. Za podane info nie ręczę. Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.