Guest sopel Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Witam wszystkich. Nissan Primera P10 2.0 16V SR20DE LPG 1994r. Mam mały lub duży problem otóż śmierdzi paliwem jak uchyli się okno i gdzieś się stanie na skrzyżowaniu, i jak stanie się obok auta i tylko jak pracuje silnik. Wycieków paliwa nie widziałem! Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 jak to paliwo i podczas pracy silnika to szukaj gdzieś na przewodach od paliwa, w końcu pompa pompuje to i ciśnienie jest a jak jedziesz to gdzieś sobie pokapuje i nic nie znajdziesz, u mnie leci po wężach od zbiornika dlatego narazie nie tankuje na full Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest adallo Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Chodzi pewnie o rurę łączącą wlewu i zbiornik paliwa, jest z metalu i u mnie skorowała. Gdy otwieram okno, tworzy się jakby jakieś ciśnienie zasysające powietrze z bagażnika to kabiny i koło się zamyka ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bikernissan Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Sprawdź przewody paliwowe na powrocie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.